Tècnic/a instal·lador/a de telecomunicacions i sistemes de seguretat

Anunciado Hace 1d 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
25.000€ - 30.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Ciclo Formativo Grado Medio
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
4
Descripción del empleo
Empresa d'Osona, del sector de les telecomunicacions i de sistemes de seguretat per a empreses, requereix incorporar 2 Tècnics instal·ladors de telecomunicacions i de sistemes de seguretat per a donar servei al creixement constant del segment d'empreses i institucions.

En dependència directa de Gerència, les principals tasques i funcions del lloc de treball són les següents:
- Instal·lacions de xarxa, cablejats electrònics, suports i màstils per antenes.
- Instal·lació de sistemes AP (wifi), armaris racks, càmeres, lectors de controls d'accessos, telefonia, sistemes de so i antenes (l'empresa instala qualsevol sistema electrònic, ja que tots es basen en els mateixos principis).
- Programació, a través d'aplicacions, d'antenes, PBX, wifi, gravadors, lectores,... (la formació la fa la mateixa empresa i consisteix a programar a través de web i apps pròpies, ja que l'empresa NO fa software de programació, la qual cosa ho fa tot molt més fàcil).

S'ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat laboral en empresa tecnològica.
- Vehicle d'empresa totalment equipat, dietes,...
- Horari: de dilluns a dijous, de 8h a 13h i de 15h a 18h, i de divendres de 8h a 14h, però l'empresa ofereix molta flexibilitat i possibilitat d'acordar i adaptar-se a un horari diferent en cas que la persona interessada ho necessiti (hi ha la possibilitat de fer horari intensiu de matins, per exemple, de 7h a 15h o de 8h a 16h, d'acord amb la vàlua i a les necessitats personals de la persona interessada).
- Formació inicial i contínua en producte, servei i sector.
- Excel·lent ambient laboral, en sòlida empresa amb escassa rotació laboral.
- Entorn molt dinàmic i d'alt creixement, totalment centrat a donar un servei de qualitat als clients i en buscar solucions tecnològiques adaptades a les necessitats actuals i futures dels clients.

Es requereix:
- Coneixements i experiència en instal·lacions elèctriques i/o electròniques per a empreses.
- Persona responsable, organitzada i amb capacitat per a treballar de forma autònoma sense supervisió, amb el suport de l'empresa.
- Capacitat comunicativa i empatia: parlarà amb els clients (empreses i institucions), tan físicament com per telèfon, sobretot en les preses de requeriments i en la implementació / instal·lació de les solucions.
- Carnet de conduir B .
- Residència a Osona, Ripollès o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a prop de Vic.

Requisitos mínimos


Experiència requerida:
- Es valorarà positivament experiència mínima de 2 anys realitzant tasques similars a les descrites en empresa del sector telecomunicacions o en empreses de serveis de manteniment elèctric - electrònic industrial.
- Es valorarà molt positivament (no imprescindible) experiència com a Electricista Industrial.

Formació requerida:
- Es valorarà molt positivament (no imprescindible) Cicle Formatiu de Grau Superior / FPII en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, en Manteniment Electrònic o similars o experiència professional equivalent.
- Es valorarà molt positivament (no imprescindible) Cicle Formatiu de Grau Mig / FPI en Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, Instal·lacions de Telecomunicacions o similars o experiència professional equivalent.

Idiomes requerits:
Català i castellà: avançats.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta