Pràctiques a Màrqueting d'Experiències - Turisme Cultural, Premium i Mèdic

Agència Catalana de Turisme
Barcelona, Barcelona
Anunciado 11 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Formativo
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo

T’agradaria realitzar pràctiques promovent el turisme cultural, premium i mèdic?


Formaries part de la unitat de Màrqueting d’Experiències, la qual té com a missió definir el posicionament turístic de Catalunya i la seva cartera bàsica de programes per tal d'augmentar la notorietat i el coneixement de la marca Catalunya als mercats exteriors i incrementar la competitivitat de l'oferta.



L’Agència Catalana de Turisme (ACT) treballa per promoure el sector turístic català a l’exterior a través, entre d’altres, del Programa Turisme cultural i el Programa Turisme premium. El turisme cultural és un dels elements de singularització de la identitat catalana. El segment del turisme de luxe/premium és un dels més demandats per contribuir a l’augment de la despesa turística, com es destaca al Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya.


L’ACT també treballa per potenciar Catalunya com a destinació de turisme mèdic, a través de la marca Barcelona Medical Destination (BMD).


Per això s’ha preparat un important pla d’accions dels Programes de l’ACT pel 2024.



Donaries suport a:


  • La conceptualització, definició, desenvolupament, execució, avaluació i facturació de diferents accions que formen part del Pla d’accions i objectius del Programa Turisme cultural, el Programa Turisme Premium i la marca BMD (accions promoció on i offline, campanya de publicitat, presentacions B2B, etc.)

  • Totes les tasques relacionades amb difusió, comunicació i promoció del Programa Turisme cultural, el Programa Turisme premium i la marca BMD: comunicació amb el sector i el grup de treball, preparació de reunions i presentacions, suport en el desenvolupament d’accions on i offline de promoció, comunicació i comercialització...

  • La creació i/o revisió de continguts (en diferents canals: on i offline per xarxes, campanya publicitària, etc.)

I realitzaries també aquestes tasques:


  • Elaborar informes, brífings, presentacions i tots aquells documents necessaris pel bon funcionament dels programes i de la Unitat de Màrqueting d’Experiències.

  • Fer el seguiment de convenis, comunicació d’accions, assistència a reunions internes i externes.

  • Gestionar peticions i coordinar les modificacions/correcció/altes/baixes d’informació i dels continguts de les dades dels canals online del sector turístic.

  • Actualitzar i incorporar nous continguts a la base de dades de continguts per a la seva posterior publicació a la web.

  • Col·laborar en totes les tasques administratives i logístiques pròpies de la Unitat de Màrqueting d’Experiències.



Requisitos mínimos

Busquem una persona positiva, metòdica i amb capacitat d’anàlisi que comparteixi els nostres valors d’innovació, compromís i visió global per realitzar les pràctiques CITIUS a la unitat de Màrqueting d’Experiències.



Que sigui resolutiva, es preocupi per l’eficiència i tingui habilitats per comunicar-se amb diferents interlocutors, públics, privats, col·lectius, etc.


Requisits:


  • Titulació universitària en Turisme, Màrqueting, Comunicació, Ciències Empresarials, ADE, Humanitats, Traducció i Interpretació, Relacions Públiques o similar.

  • Bon nivell de redacció de textos.

  • Es valorarà coneixement del sector turístic català.

  • Idiomes: català, castellà i anglès. Es valorarà el coneixement de francès.


Quines són les condicions del programa CITIUS?


El Programa CITIUS combina la realització de les pràctiques i la formació acadèmica, amb el màster en Gestió Empresarial a la Universitat Autònoma de Barcelona (finançat el 70%). Requisits del programa:


  • Haver obtingut el títol universitari durant els últims 6 anys

  • Ser ciutadà/na espanyol/a o estranger/a amb permís de residència

  • No haver sigut estudiant del programa CITIUS de la UAB anteriorment

  • No realitzar qualsevol altra activitat acadèmica o laboral que dificulti el seguiment del programa


Les característiques de les pràctiques són:


  • Horari: dilluns a divendres de 8h a 15h (modalitat teletreball i presencial, amb flexibilitat horària)

  • Durada: 12 mesos (22 dies de descans)

  • Ajut a l’estudi: 781,21€ mensuals

  • Lloc: Carrer d'Aragó, 244, 4a planta, 08007 Barcelona


T’animes a acompanyar-nos en aquest gran repte?


Envia’ns la teva candidatura!




Les persones inscrites donen el seu consentiment per a que l'Agència Catalana de Turisme consulti les seves dades a altres administracions o organismes per comprovar que compleixen les condicions requerides per accedir a l'objecte d'aquesta oferta i que les consulti durant la seva vigència.


Contra aquesta convocatòria, la persona interessada pot interposar demanda contenciosa laboral davant dels Jutjats Socials en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la seva publicació/comunicació, d’acord amb les previsions establertes a l’article 69.2 de la Llei 36/2011, de 10 d’octubre, reguladora de la jurisdicció social –LRJS-, i seguint el procediment establert als articles 151 i 152 de la referida LRJS, sens perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que consideri convenient per a la defensa dels seus interessos.





Compartir esta oferta